Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Genellikle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı hileırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yöreımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir mesleke ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara normal şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın bapsı, hariçarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış baplarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaatı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Satış öncesi de sizler midein en şayan sistemi sunabilmemiz midein konut ve ustalıkyerlerinizde ayyaşif binalmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları dair sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru hizmetaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna ilişkilı olarak değmeslekmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en oranlı fiyata satın gidermek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi yangın kapısı Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım işçiliklemleri esnasında kullanıcılara önemli suhulet sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kibar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page